A A A K K K
для людей з порушеннями зору
"Сокільський ліцей Чернівецької селищної ради"

День Гідності та Свободи

Дата: 20.11.2020 16:45
Кількість переглядів: 67

  Революція Гідності - революція державотворчого поступу українського народу!

   З метою  вшанування громадянського подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, національно-патріотичного виховання учнівської молоді, утвердження демократичних цінностей, ідеалів свободи і справедливості, європейського шляху розвитку України у   Сокільській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли виховні  заходи, які висвітлюють доленосні сторінки в історії України початку XXI століття. 

На протязі 16- 20 листопада класними керівниками 1- 4 класів проведено Уроки мужності «Слава тобі, український солдате!» Діти розповідали про знайомих людей, які побували в зоні ООС, висловлювали побажання захисникам. «Що значить, бути патріотом своєї Батьківщини?»- проблемне запитання, на яке кожен давав свою відповідь, і кожна відповідь була правильна, бо дитячий патріотизм базується на любові до рідної домівки, родини, друзів, і все це є частинкою великої Батьківщини, яку кожен зобов’язаний берегти і захищати від ворогів.

              Учитель образотворчого мистецтва  Шалак О. П. організував виставку дитячих малюнків «Я славлю свою рідну Україну».

 

 

       У шкільні бібліотеці  бібліотекар Марцісь Л. В. організувала виставку публікацій «Пам’ятаєм Героїв Небесної Сотні». Учні активно долучилися до обговорення подій Революції Гідності, подискутували та висловили свої позиції. Було створено інформаційні стіннівки,що відображають події Революції Гідності та подвиг героїв Небесної сотні.

 

 

            «Небесна Сотня. Герої, які змінили хід історії України»- тема години спілкування, яку провели класні керівники у 5- 10 класах. Учнів  ознайомили з етапами Революції Гідності, переглянули відеосюжети про події Майдану, пригадали воїнів АТО - своїх односельчан. Важливим атрибутом свята був прапор України, який передав учасник  АТО, житель нашого села Коров’яненко Олександр.

            На протязі тижня виховною службою організовано перегляд документального фільму «Небесна Сотня. Зима, що нас змінила» учнями 5- 10 класів, який відтворював хвилини  боротьби українського народу  за краще майбутнє і незалежність України, її гідність і свободу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора